Wij zijn SGPR
Stratenmakers met passie
MEER INFORMATIE
STRAATWERK
Van parkeervak tot parkeerterrein
MEER INFORMATIE
GRONDWERK
Ook een van onze specialiteiten
MEER INFORMATIE

OVER ONS

SGPR Infra heeft, ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, verbinden in haar DNA zitten. En dan verbinden in de breedste zin van het woord. Onze gedreven vakmensen werken dagelijks aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van ons wij Nederlanders. Op een veilige en duurzame wijze brengen wij overheden, bedrijven en dus mensen samen. In de regio Flevoland, maar ook ver daarbuiten zijn wij voor u de ideale partner als het om creatief maatwerk gaat.

Maatwerk

Maatwerk komt veelal voort uit een wensen cq. opdrachtenpakket. Wat in eerste instantie een probleem kan vormen is voor SGPR Infra een uitdaging die wij graag voor u oppakken. Zoekt u een advies of partner bij uw ontwerp of de uitvoering daarvan, en zo ja, wat staat erop uw wensenlijstje? De betrokkenheid en de door u gewenste aanwezigheid van SGPR Infra maakt al het maatwerk in praktijk mogelijk. Of het nu gaat om een groot project of kleiner van omvang. Samen met u als opdrachtgever zoeken wij naar meest praktische  en technische oplossingen. Maatwerk dus in optima forma!

Flexibiliteit

SGPR Infra denkt graag met u mee. Vaak is het zo dat u al een wensenlijstje heeft als wij worden ingeschakeld. Wij kijken dan of de opdracht sneller en dus goedkoper kan worden uitgevoerd en tot stand kan komen. Efficiëntie is het kernwoord dat bij ons past en u daardoor veel voordeel kan opleveren. Met gevoel voor creativiteit kijken wij naar de opdracht, projecten en processen. Van ontwerp tot het onderhoud, wij ontzorgen op onze specifieke wijze de omgeving. Flexibiliteit zit ons in het bloed en dat merkt u direct al u ons heeft ingeschakeld. Van techniek tot proces.

Lokaal

Wegen en openbare ruimtes. Boven of onder de grond. Wij zijn altijd dichtbij. Voor ons geld dat in iedere omgeving wij dezelfde taal spreken. Letterlijk én figuurlijk. De vakmensen van SGPR Infra zullen door hun betrokkenheid altijd dichtbij de opdrachtgevers staan en blijven. Samen maken we het project tot een succes en kunt u op ons blijven rekenen. Dag in dag uit en voor zowel de particuliere markt als het toenemende MKB-klantenbestand. Het is fijn werken met SGPR Infra en dat willen we graag zo houden!

SGPR-aanhetspoor

Straatwerk

Straatwerk kan het aanzicht van uw terrein echt verbeteren. De kosten zijn afhankelijk

Grondwerk

SGPR infra BV is een zeer ervaren partner in grondverzet, in zowel woning- als wegenbouw.

Tuinaanleg

De complete tuinaanleg van a tot z met o.a. grondwerk, bestratingen, aanleggen gazon etc.